Om oss – Skövde

Om oss

Reumatikerföreningen Skövde bildades den1:e december 1975. Vi har cirka 300 medlemmar i olika åldrar.Vi finns till för att ge stöd och råd i vardagen för dig med reumatisk sjukdom eller sjukdom i rörelseorganen.Hos oss kan du få information, tips, råd och stöd när det gäller just dig och din diagnos.Föreningens målsättning är att ge ökad kännedom om reumatikernas situation samt att enligt Reumatikerförbundets och föreningens stadgar arbeta för att vård, behandling och rehabilitering för reumatiker.Vårt mål är att alla reumatiker är fullt delaktiga och jämlika i samhället.

Vår förening är en del av Reumatikerförbundet, som har 200 föreningar över hela landet.Ta gärna kontakt med oss om du vill veta mer. Birgitta, som är vår ordförande, finns oftast på kontoret varje onsdag eftermiddag. Birgitta nås på mobilnummer: 0767-76 99 79.

Om hon inte svarar går det bra att lämna ett meddelande så ringer hon upp.Du kan även skicka E-post eller gå in på vår Facebooksida.Alla uppgifter finna under ”kontakt”

För Reumatikerföreningen är det viktigt att du ska känna dig trygg med att vi behandlar dina personuppgifter på ett säkert sätt. All behandling av personuppgifter sker enligt gällande GDPR lagstiftning.